sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Minä ja Timo

Viime yönä tuli tuli kateltua semmonen "painajainen" jossa minä olin Timpan kanssa pyörävarastossa ja meillä oli tarkoitus lähteä polkemaan Helsinkiin. Turha kysellä että mitä varten? kun en itekkään tiiä. Minä kokeilin pihassa keltaista Ponia ja totesin kelin liukkaaksi, oli ilmeisesti kevätkeli ja ilta hämärtyi. Olin sitä mieltä että täytyy laittaa valot pyöriin johon Timo sanoi ettei tarvitse, Timo on semmonen extreme mies. Onneksi heräsin ettei tarvinnut lähteä polokemmaan, sen pituinen se.

3 kommenttia:

Pekka kirjoitti...

Hyvä idea. Menkää ja ottakaa kuvia matkan varrelta. Minä voin olla Timpalle taksirenkinä sen ajan, jos/kun palaatte takaisin.

vesku kirjoitti...

Siinäpä idea! Täytyy ruveta puhumaan Timolle mihin on lupautunut. Tästä tulee samanlainen juttu kun viime kesänä se kaivinkonejuttu. Eiku sponsoria ehtimään ja reittiä suunnittelemaan. Se voisi olla eka päivä Leppävirralle, tai ei niin pitkälle. Onko Petosella jotain majoitusta???

Pekka kirjoitti...

Majoitusta? Teltta kulkee tarakalla ihan hyvin. Kyllä sitä ainakin Jyväskylään ehtii tällä kelillä, kun aikaisin lähtee polkemaan.