tiistai 30. maaliskuuta 2010

Katos vaan

9 kommenttia:

Pekka kirjoitti...

Jos tuo roskapönttö olisi ollut silloin tuossa, sinne olisi ollut kiva pudottaa, jos ei nyt ihan kiinuria, niin ainakin papatti. Vai mitä Timppa?

ILLE kirjoitti...

Tuossa oli ennen semmonen vaaleansininen selkänojaton penkki. Siinä seisoen hakattiin tuota ikkunalautaa saadaksemme hämikset sen alta ulos!

vesku kirjoitti...

Niin oli puinen penkki, siinä istuivat Heikkisen Anni, Nuutisen Iitu, Maini Holopainen ja muut mummelit muun muassa.

Pekka kirjoitti...

Ei ne silloin mitään mummeleita olleet, sinun ikäisiä naisia.

ILLE kirjoitti...

naulankantaan!

ILLE kirjoitti...

Tuo lattia oli ennen ihan normaaleista betonilaatoista tehty. Penkiltä hypättiin tavoitteena päästä hiekalle (sepelille)... ei saanut pudota ruuduille jotka olimme nimenneet eri vaikeusasteiden mukaan mm. viina-,nais-,karkkiruuduiksi.En nyt tarkkaan muista järjestystä mikä oli noista olevinaan se pahin ruutu!

ILLE kirjoitti...

Lisäksi tässä pelasimme 'PEILIä'!

Pekka kirjoitti...

Kuka se sanoi, että siihen viinaruutuun me ollaan kaikki hypätty?

Taina kirjoitti...

Niin ja se vaaleansininen penkkihän oli paikka, johonka jos me tytöt istuttiin, tuli joku teistä välittömästi paikalle ja alkoi hulluna hakkaamaan niitä hämähäkkejä meidän niskaan. Ja kun siitä ammuttiin tytöt kirkuen juoksuun, yllytti se teitä vielä juoksemaan meidän perässä hämäkäkkejä jalasta roikottaen. Ja siitä on sitten PEKALLE tullut hämähäkkikammo, kuten täällä aikaisemmin Pekka kertoi!!!

No, vielä se, että sitä irtirevittyä hämähäkin jalkaa sitten jaksettiin loputtomiin ihmetellä. Se kun vielä sätki irtirepimisen jälkeenkin. Lapsuuden ihmeitä!