tiistai 23. maaliskuuta 2010

Ja sitten kesällä kotista yläpihalla

Eli varma kesän merkki oli, kun haettiin kasa räsymattoja ja kiinnitettiin ne toisesta päästä yläpihalla Nuutisten ikkunan vieressä oleviin tikapuihin. Toinen pää levitettiin kauemmaksi ja painoksi laitettiin kiviä. Mattoja ladottiin näin vierekkäin, että saatiin aikaan iso teltta. Matot vielä "lattialle" ja kotileikit voi alkaa. Siellä oli mukavaa.... niin kauan kunnes tuli kutsu välillä syömään. Takaisin tullessa teltta oli yleensä hypitty kasaan, pyykkipojat vaan olivat sinkoilleet ympäri ylämäkeä!!! Eihän siinä sitten muuta, kun taas mentiin parvekkeen alle huutamaan "ÄI TI TUU IK KU NAAN PO JAT KIU SAA".

Oliko mukavaa???

9 kommenttia:

Pekka kirjoitti...

Kyllähän tuo kieltämättä mukavalta kuulostaa! :)

ILLE kirjoitti...

Jee kotista! Ai Pekka oli aina isä ja Taina Äiti?

ILLE kirjoitti...

entäs muistatteko kun pelattiin MAATA! Piti aina jalkaa siirtää ja jjne....

ILLE kirjoitti...

school's out for ever!

ILLE kirjoitti...

ja niissä matoissa oli sellanen kusen/maan haju?!!!

ILLE kirjoitti...

Sitten tuli kaukolämpöremontti ja halkas yp:n kahtia (yp=yläpiha)

Pekka kirjoitti...

Jos minä olin isä, niin nopeasti sain kämpän hajalle. Se oli siihen aikaan: viideltä saunaan ja kuudelta putkaan. Niin ne on Tainalta purettu kaikki kämpät, missä se on asunut.

Taina kirjoitti...

Joo, matoissa tosiaan oli sellainen pikkupoikien pissin haju!! Kuten todettu on, teillä pojilla oli mielikuvista.

En mää kyllä muista, että te olisitte meidän kanssa kotista leikkiny? Jos joku muistaa, huutaa hep! Kyllä se oli ihan meidän tyttöjen juttu. Jota te kyllä sopivan tilaisuuden tullen osasitte sabotoida. No, nähtävästi pääasia on, että kaikilla oli hauskaa.

Olisitte vaan sanonu, jos olis mieli tehny mukaan kotista leikkimään. Mutta ei teitä varmaan olis voinu ottaa leikkiin mukaan, jos tommonen meininki olis ollu, mitä Pekka ajalle olennaisena mainnitsee.

Eipä arvattu sillon, että joskus turvallisen lapsuudentalon purku koetaan. Kaikenkaikkiaanhan se on harvinaista, että talo keskustassa puretaan.

ILLE kirjoitti...

Pekka : you home wrecker!