keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

VAHTIVUORI 5LK


Ainakii minä ja Timppa löytyy kuvasta. Onko muita tuttuja?

12 kommenttia:

ILLE kirjoitti...

Alarivissä neljäs oikealta on Hämpin sisko Annukka!

Taina kirjoitti...

Monta tuttua kasvoa. Pari tytöistä tunnistan vielä tänäkin päivänä kasvoilta, jos vastaan tulee. Timpan reunasta neljäs assuu viereisessä talossa, on taksikuski. Tästäpä Timpan kanssa kerran juteltiinkin, kun törmättiin tuossa pihalla.
MUTTA, te kaksi olette kyllä ihanan näkösiä!!! Ille olet kyllä kieltämättä hiukka vilperin näkönen. Ihania ootte!

ILLE kirjoitti...

joku Tommi se oli

ILLE kirjoitti...

Opettaja oli Irja Smolander, mukavimpia opettajia mitä on ollut mulla. Kun olin jalkapoikki kotona sairaslomalla niin se kävi aina kahtomassa ja toi suklaata!!!!

ILLE kirjoitti...

Muistattekos Turskan (Matti Häyrinen)!Karmee ope!

Taina kirjoitti...

Irja Smolander oli minulla myös opettajana ekaluokilla. Ihana opettaja. Siskoni tytöllä oli parinkymmenen vuoden jälkeen Smolander opettajana ja oli sitten kertonut opelle, että tätikin on ollut oppilaanasi. Oli kysynyt minun nimeä ja oli heti minut muistanut. Joko hirmu hyvä muisti tai minä olen ollut ihan karmee.
Minkä näköinen tuo Turska oli? Muistan tuon nimen kun sanot, mutta en saa mieleen naamaa.

ILLE kirjoitti...

Sillä oli talvisin sellainen kasakkakarvahattu, muuten muistutti Mauno Koivistoa hirveine kulmakarvoineen!

Pekka kirjoitti...

Oliko tuo sinun vieressä oikealla (täältä katsottuna) joku Kröger?

ILLE kirjoitti...

Minun vasemalla puolella Mika Leivo ja oikealla Viiliäinen

vesku kirjoitti...

Timpasta seittemes oekeelle taitaa olla Miettisen Are, asui Museokatu 14. Samassa huoneistossa asu Koskiset Matti ja oliko se Pekka. Masa pelas Kupsissa ja Kopareissa sen jäläkeen kun oltiin se opetettu pelloomaan ensin Wemplillä. Tämä kuuluisa stadion sijaitsi ennen "purkamista" Dahlströmin limu tehtaan takana. Se pikku puisto josta Puisto-Mikko ajeli meidät pakosalle. Muitakin tuttuja kasvoja kuvassa on kun vaan saisi nimet kaivettua jostain. Se taksikuski muuten taitaa olla Tommi, on sellainen hyvänpäivän tuttu pallonpelluusta.

Taina kirjoitti...

Hyvä Vesku, Miettisen Artohan se oli tuo poika. Minä ihmettelin, mitenkä se oli niin tutun näkönen. Sehän oli Timpan kaveri pitkään, eikös Timppa? Tiedätkö sinä missä se nykyjään on? Myö käytiin joskus porukalla niillä siellä Museokadulla.

Anonyymi kirjoitti...

Matti Häyrisellä oli erittäinen leveät leukaperät, mistä (erehdyksessä) lie saanut tuon lempinimensä, tarkemmin ottaen haukkumanimensä. Oikeastihan turskalla on pikemminkin kapea naama, mutta eipä se aikanaan ole niin tarkkaa ollut. Jos Asemakoulussa (jossa M Häyrinen 60- luvulla vaikutti) jäi kiinni käyttämässä Turska- nimeä, sai 2 tuntia jälki-istuntoa ja mahdollisesti vielä opettaja Pekkarinen pahoinpiteli tukistamalla tms.