maanantai 22. maaliskuuta 2010

PYÖRÄVAJA

Pyörävajan seinässä oli VERINEN KÄSI. 

7 kommenttia:

Pekka kirjoitti...

Ille se jaksaa tuota vanhaa legendaa pitää yllä, vaikka todellisuudessa se oli Turusen Jussi, kun löi mopoa korjatessaan siihen rasvaisen kätensä.

ILLE kirjoitti...

Joo, mutta pyöräväjassa kuuli karmeimmat kummitusjutut. Muunmuassa juuri "VERINEN KÄSI" tarinan.

Taina kirjoitti...

Muistan kun Ratisen Pirkko ja Turusen Leena vei meitä pienempiä vuorotellen pyörävajaan ja testasivat kuka kestää pisimpään. Sinne talutettiin, sammutettiin valot ja alettiin kertomaan kummitusjuttua. Jutun päätteeksi jompi kumpi tytöistä kalisutteli kettinkiä ulkoa käsin ilmaräppänässä.

Minä säikähdin kerran niin paljon, että sain esitykseen porttikiellon. Vonkumisesta huolimatta tytöt ei suostunut minua pyörävajaan enää viemään.

Pekka kirjoitti...

Kyllä sinua, Taina, on kiusattu oikein urakalla!

ILLE kirjoitti...

Entäs siinä Siikasen vastapäätä kun Pakkas-Akku:n taloa oltiin purkamassa, niin seikkailtiin siellä raunioissa. Niin yhdessä pimeessä huoneessa roikkui "ihan varmasti" joku ukko hirressä! Seuraavana päivänä valoisan aikaan se paljastui revenneeksi tapetiksi.

Taina kirjoitti...

Kun näitte sen "ihan varmasti" hirressä roikkuvan ukon siellä, katsoitteko toisianne silmät kauhusta apposen auki ja sanoitteko toisillenne sen kuuluisan pelonkarkotussananne "Pelle"?

ILLE kirjoitti...

hehhehe!